• 1405/06/03 - 11:16
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

 تقدیر از پوشش رسانه‌ای برتر دانشگاهی در تشییع رهبر شهید

همزمان با دهمین سالگرد تأسیس مفدا با حضور جمعی از مسئولان کشوری و وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی از پوشش رسانه‌ای برتر دانشگاهی در تشییع رهبر شهید تقدیر شد و و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر در این بخش ها انتخاب شد.

به گزارش  خبرنگار وب‌دای دانشگاه به نقل از مفدا علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ؛ همزمان با دهمین سالگرد تأسیس مفدا، نشست هم‌اندیشی دانشجویی فعالان رسانه‌ای با حضور دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت؛ دکتر حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت؛ دکتر طاهره چنگیز، معاون آموزشی وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و کارشناسان مفدا، مدیران ارشد وزارت بهداشت و فعالان رسانه‌ای دانشجویی، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، ۲۶ و ۲۷ مردادماه، در سالن امام جواد(ع) وزارت بهداشت برگزار شد.

 این نشست همزمان با دهمین سالگرد تأسیس مفدا، فرصتی برای هم‌اندیشی، تبادل تجربه و بررسی نقش رسانه‌های دانشجویی در انعکاس فعالیت‌ها، رویدادها و دستاوردهای دانشگاه‌ها و حوزه سلامت بود.

 در این مراسم، از دانشگاه‌های برتر در حوزه پوشش رسانه‌ای مراسم تشییع رهبر شهید و روایت یک دیدار ۲ تقدیر شد و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز به عنوان یکی از دانشگاه‌های برتر در این بخش ها انتخاب شد.

 این موفقیت، حاصل تلاش و همراهی مجموعه مفدا و فعالان رسانه‌ای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در انعکاس رویدادهای مهم و روایت فعالیت‌ها و دستاوردهای دانشگاه است.

پایان پیام/

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 34999

تصاویر

خبرنگار

فاطمه گلرخ

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: